Wie zijn wij

Eenmanszaak die is ontstaan door een uit de hand gelopen hobby . Wij maken allerhande metalen decoratie zoals theelichthouders , kandelaars , wanddecoratie , enz ..... Wij verdelen enkel ons  eigen gamma die de naam DIMASTEJO draagt .

Alles wordt door ons zelf gedaan : ontwerpen , vervaardigen , lakken , maken van allerhande toebehoren . Hierdoor zijn onze artikelen exclusief en uniek in hun soort .

Ook zijn wij specialist in het vervaardigen van gelaserde  metalen afbeeldingen : metalen  logo's voor zaken , bekende figuren , dieren , wandpanelen ,  enz.....  

Voor Gravures op hout , RVS , Glas kun je ook bij ons terecht . Deze producten zijn wel niet op stock , maar kunnen vervaardigd worden binnen een afgesproken termijn .

Daar de interesse en de vraag naar onze producten van jaar tot jaar steeg , bieden wij sinds begin 2017 onze producten ook aan bloemisten en decoratiewinkels . Zelf hebben wij een kleine winkel/showroom waar onze producten te bekijken zijn . 

Nog één groot voordeel die wij U kunnen aanbieden , is dat er geen minimum aankoop bedrag is . Wij verkopen per stuk . Ook is het mogelijk om een gamma kosteloos bij U te zetten , betaling gebeurd dan nadat U ze hebt verkocht .

Niet verkochte goederen kunnen gewisseld of teruggenomen worden .

PRIJZEN VOOR BLOEMISTEN OF DECORATIEWINKELS OP AANVRAAG !